CeBIT Fuarında TOSHIBA'nın En Yeni MFP ve POS Ürünleri Tanıtıldı

29 Kasım - 2 Aralık 2012 tarihleri arasında CNR Expo`da düzenlenen CeBIT Eurasia Bilişim fuarına TOSHIBA`nın en yeni MFP ve POS ürünleri ile katılım sağladık. Türkiye, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Çin ve Kore firmalarının yer aldığı İş Dünyası Salonunda bulunan standımızda fuar ziyaretçilerine TOSHIBA MFP ve POS ürünlerinin en yeni teknolojilerini gösterme fırsatını yakaladık.

Bu sene MFP ürünlerinin yanısıra ofislere verimlilik ve iş sistemleri ile entegrasyon sağlayarak avantajlar sağlayan e-STUDIO Yazılım Çözümlerini tanıttık.

Standımızda piyasaya çıktığı ilk günden itibaren baskı kalitesi, dayanıklılığı, fonksiyonel özellikleri ile büyük ilgi gören Çok Fonksiyonlu Renkli modelimiz olan e-STUDIO 4540CSE serisi, düşük doküman hacmi olan ama ekonomik çözüm arayan firmaların ilk tercihi olan e-STUDIO 18, e-STUDIO 223/243, e-STUDIO 195/225 modelleri, her türlü ofisin ihtiyacını yüksek baskı hızları, çeşitli sonlandırma seçenekleri ve ekonomisi karşılayan e-STUDIO 456SE serisi ve TOSHIBA`nın yeni geliştirdiği LED teknolojisi sayesinde üstün baskı kalitesine sahip olan e-STUDIO 2551C serisi bulunmakta idi.

Fuar süresince ziyaretçilerin beğenisi toplayan MFP, POS, yazılım ürünlerinin yanısıra TOSHIBA`nın geliştirdiği su geçirmez kağıtları (ECO-CRYSTAL Papers) ilgi odağı oldu. Üstün renkli baskı kalitesi sahip e-STUDIO 4540CSE ve e-STUDIO 2551C serileri ile bu kağıtlara basılan örnekler ile TOSHIBA`nın ofis donanım ürünleri teknolojisinde geldiği nokta tanıtılmış oldu.

Katılımımızın yanısıra fuarın Dokümantasyon Sponsoru olarak teknolojinin firmalar ve kullanıcılar buluştuğu yılın en önemli etkinliğine destek olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayız.

Standımızı ziyaret eden ziyaretçilerimiz ve organizasyonumuzun içinde bulunan bayilerimiz olmak üzere herkeze teşekkür ederiz.

CeBIT Fuarında TOSHIBA'nın En Yeni MFP ve POS Ürünleri Tanıtıldı CeBIT Fuarında TOSHIBA'nın En Yeni MFP ve POS Ürünleri Tanıtıldı CeBIT Fuarında TOSHIBA'nın En Yeni MFP ve POS Ürünleri Tanıtıldı CeBIT Fuarında TOSHIBA'nın En Yeni MFP ve POS Ürünleri Tanıtıldı CeBIT Fuarında TOSHIBA'nın En Yeni MFP ve POS Ürünleri Tanıtıldı CeBIT Fuarında TOSHIBA'nın En Yeni MFP ve POS Ürünleri TanıtıldıCeBIT Fuarında TOSHIBA'nın En Yeni MFP ve POS Ürünleri TanıtıldıCeBIT Fuarında TOSHIBA'nın En Yeni MFP ve POS Ürünleri TanıtıldıCeBIT Fuarında TOSHIBA'nın En Yeni MFP ve POS Ürünleri TanıtıldıCeBIT Fuarında TOSHIBA'nın En Yeni MFP ve POS Ürünleri TanıtıldıCeBIT Fuarında TOSHIBA'nın En Yeni MFP ve POS Ürünleri TanıtıldıCeBIT Fuarında TOSHIBA'nın En Yeni MFP ve POS Ürünleri Tanıtıldı