Bursa Bayi Toplantısında Tanıtımı Yapılan Yeni Ürünlerimiz

Eko-Mfp(e-Studio 306LP)

Sektörümüze gerçek anlamda inovasyonun ne anlama geldiğini gösteriyoruz. Bu ürün dünyada bir ilk. Toshiba, gerek 0 karbon emisyonu hedefi, gerek üretim aşamasında kullanılan materyallerin doğaya geri dönüşümü olsun çevre duyarlılığını her zaman gözeten bir kuruluştur.

Teknolojide her zaman ilklere imza atan Toshiba, ''LOOPS'' silinebilir toner teknolojisiyle kağıt kullanımını %80 oranında düşürüyor. E-STUDIO 306 LP ve silici cihazı RD30'un çalışma sistemi konusunda bilgi vermek gerekirse, Eko-MFP'nin mavi toneri ile basýlan kağıt, silici cihazda silinip tekrar kullanılabilir hale geliyor. Bu işlem kullanılarak bir kağıdı5 defa tekrar kullanmak mümkün oluyor. istenirse RD30 silinen dokümanları otomatik arşivleyerek, veri kaybını da önleyebiliyor. Otomatik olarak RD30, tekrar kullanılabilir kağıtları üst çekmecesinde toplarken, tekrar kullanımı mümkün olmayan kağıtları alt çekmecesinde biriktiriyor. Ürünle beraber verilen özel kalemi ile basılı kağıdın üzerine notlar alınabilir ve bu notlar da silinebilir. Ürün 2013'ün son çeyreðinde satışa sunulacak.

 

T-Screen (Dijital Dokunmatik Ekran)

Toshiba'nýn doküman yönetimi sektöründe getirdiği yeniliklerden biri de çok amaçlı kullanım için tasarlanan dokunmatik ekrandır. Bu ekran 65 ve 70 inclik seçenekleriyle pazara sunulmaktadır. Basit anlatlımıyla T-Screen, (T-Ekran) interaktif, akıllı, LED, dokunmatik ekrandır. İçinde dahili PC bulunan ve özel Toshiba yazılımı ile gelen ürüne opsiyonel olarak stand ve kablosuz sistem entegre edilebilir. İster ekranı ikiye bölün, ister prezantasyonları yaparken üzerine notlar alın, resim yapıştırın, ister video konferans aracı olarak kullanın, ister iOS/Android telefonlardan T-Screen'e dosya gönderin, ister ekran üzerinde bulunan notlarınızı wi-fi üzerinden Toshiba fotokopi cihazınıza gönderin. Yapabilecekleriniz sonsuz.Sağlık sektöründe uzaktan tanı koyma, hukuki işlemlerde kanıt sunma, eğitim sektöründe daha iyi bir imaj kalitesiyle çalışma veya tamamen dijital reklam panosu olarak kullanılabilir. 1080p HD ekran görüntüsüyle kullanıcıya hem daha iyi bir imaj kalitesi sunmakta, hem de düşük kullanım maliyetiyle toplam sahip olma maliyetini azaltmaktadır. Ürün 2013'ün son çeyreğinde satışa sunulacak.

Bursa Bayi Toplantısında Tanıtımı Yapılan Yeni Ürünlerimiz