E-Bridge Next Serisinin Yazılımlarla Sunduğu Sinerji Eğitimi Yapıldı

TOSHIBA'nın piyasaya sunduğu yeni e-BRIDGE Next (Gelecek) serisi cihazların getirdiği ek özellikler ve faydalarını kullanıcıların kullanımını sağlamak amacıyla düzenlenen yazılım ürünleri eğitimi 10-11-12 Ekim 2017 tarihlerinde Elektromak Merkez Ofisinde yapılmıştır.

Gelişen teknolojilere paralel olarak kullanıcıların ofislerinde kullandıkları MFP cihazları öncesindeki sistemlere oranla daha yetenekli, esnek, kolay kullanımlı, gelişmelere açık ve entegrasyona hazır olması gerekmektedir.

TOSHIBA, bu ihtiyaçlara yönelik geliştirdiği aşağıdaki yazılımların tanıtımı ve eğitimleri bu eğitimde Elektromak bayilerine sunuldu.

  • e-BRIDGE Embedded OCR, cihaz üzerindeki tarama formatlarına .docx, .xlsx, .pptx. ekleyerek ek bir yazılım veya donanıma ihtiyaç duymadan tarama yapma imkanı sunmaktadır.
  • e-BRIDGE Wi-Fi Direct ile ofislerdeki misafir akıllı cihazların ana sisteme giriş yapmadan güvenli baskı yapılabiliyor. e-BRIDGE Capture & Store ile tarama işlemlerine bölgesel, barkod tarama, iş akışları yaratılabilir.
  • e-BRIDGE Google Cloud Print ile cihazların Google sunucusu üzerinde kaydı yapılarak, lokasyon bağımsız, sadece bir internet bağlantısı ile baskı imkanı sunulmaktadır.
  • e-BRIDGE Plus Uygulamaları sayesinde Dropbox, Google Drive, OneDrive gibi bulut uygulamaların cihaz üzerinden direk tarama ve bu servislerden baskı imkanı sağlanıyor.
  • e-BRIDGE Multi-Station ile birden fazla MFP cihazı kullanan müşterilerimiz herhangi bir sunucuya, yazılıma ihtiyaç duymadan herhangi bir yazıcıya gönderdikleri baskıları, herhangi bir yazıcıdan şifre, kimlik kartı ile baskısını alabilir.
  • e-BRIDGE Cloud Connect yazılımı ile artık teknik servislerimiz, servisini verdikleri cihazlara uzaktan yazılım yükleme, arıza giderme ve numaratör toplama gibi işlemleri kolaylıkla en hızlı şekilde yapabiliyor. e-STUDIO Replikator, Job Point, Job Build uygulamaları ile baskı işleri 10 adet makineden aynı anda alınabilir, değişik formattaki dosyaları bir baskı işlemi olarak MFP cihazına gönderilebilir.

Eğitim son gününde ise baskı yönetim sistemleri yazılımların Papercut yazılımının özellikleri, TOSHIBA cihazları ile entegrasyonu, avantajları ITS Türkiye tarafından Elektromak bayilerine aktarıldı.

TOSHIBA'nın geliştirdiği cihazların gelişmiş fotokopi, yazıcı, tarayıcı, faks özellilkerinin yanısıra e-BRIDGE yazılım çözümleri ve PaperCUT gibi 3.parti yazılımlar ile verimlilği arttırılarak müşterilerimiz iş ortamlarına ve iş akışlarına katma değer yaratmaktadır.